Nederlaag voetbalsters SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Nederlaag voetbalsters SSS'18

  Sport

In de eerste klasse leden de voetbalsters van SSS'18 opnieuw een nederlaag. In Heerlen hield Bekkerveld de punten in eigen huis: 2-1.

Voor de rust strafte de thuisploeg twee fouten van de gasten uit Overloon genadeloos af: 0-2. Na de thee kwam SSS'18 terug tot 1-2, nadat Isabel Hengst een vrije trap knap binnenschoot. Vijf minuten later werd een tweede doelpunt van de gasten ten onrechte afgekeurd. "We hebben te slordig gespeeld en Bekkerveld profiteerde optimaal van onze fouten", aldus een teleurgestelde SSS'18-trainer Christos Kousounis.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten