Leunen geeft winst uit handen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Leunen geeft winst uit handen

  Sport

Leunen leek thuis op weg naar een overwinning op SVEB in de vierde klasse F. Maar in de slotminuut gaf de arbiter nog een onterechte penalty aan de bezoekers: 2-2.

Quincy Linke kreeg ook nog rood vanwege commentaar op de leiding. Leunen begon goed en na tien minuten scoorde Thomas Litjens de 1-0. Na een uur schoot Gijs Mooren een penalty op de lat. Even later viel de 1-1. Thomas Weijs bracht een kwartier voor tijd de stand op 2-1. Thomas Weijs trof daarna nog de paal.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten