Leunen wint kelderduel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Leunen wint kelderduel

  Sport

Het vroege degradatieduel tussen Leunen en Montagnards eindigde in een zwaarbevochten 1-0 zege voor de oranje-witten in de vierde klasse F.

De winnende goal viel in de elfde minuut. Uit een corner van Tim Gielens trof Gijs Mooren de lat. In de rebound scoorde Thomas Weijs de 1-0. Na de pauze kwam Leunen steeds meer onder druk te staan, maar de defensie hield stand. In de slotfase bracht de paal een keer redding voor de Leunse ploeg die de eerste competitiezege binnenhaalde.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten