Nipte nederlaag SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Nipte nederlaag SSS'18

  Sport

Hekkensluiter SSS'18 ging zondagmiddag in de tweede klasse D op het eigen sportpark De Raay onderuit tegen Minor. De Overloonse ploeg verloor met 2-3.

Minor kwam in de eerste helft al in de achtste minuut op voorsprong. Na de pauze zette Koen Voesten SSS'18 op gelijke hoogte. Minor scoorde vervolgens de 1-2 en 1-3, waarna Bas Joosten de aansluitingstreffer maakte: 2-3. Het slotoffensief van SSS'18 leverde geen resultaat op.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten