Wout Poels langer bij Team Sky | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Wout Poels langer bij Team Sky

  Sport

Wielrenner Wout Poels heeft zijn contract bij Team Sky met drie jaar verlengd. De wielrenner uit Blitterswijck is bezig aan zijn tweede jaar bij het Engelse team, waarin hij onder andere Chris Froome naar zijn derde Tour-winst leidde. Zelf won hij de klassieker Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Valencia.

Op zaterdag 1 oktober (zijn verjaardag) koerst Wout Poels de Ronde van Lombardije en zaterdag 22 oktober is hij de hele dag te gast op zijn eigen fanclubdag op het dorpsplein en in het clublokaal De Zwart in Blitterswijck. Die dag is er onder andere een meet en greet met Wout Poels. Ook kunnen belangstellenden deelnemen aan een toertocht door Noord-Limburg met Wout Poels en een grote toertocht op een e-bike. Bovendien wordt de Sky-renner  in het zonnetje gezet vanwege de fantastische overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. Fans kunnen tevens met Wout Poels op de foto voor een groot finishdoek van die klassieker. Traditioneel wordt de fanclubdag afgesloten met de Ronde van Blitterswijck voor de allerkleinste fans (tot groep 8 van de basisscholen) die samen met Wout Poels enkele rondjes om de kerk fietsen. 's Middags zijn er op het dorpsplein allerhande leuke activiteiten, waaronder de quiz petje af petje op en de verkiezing fan van het jaar.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten