Ploegentijdrit: wegen afgesloten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Ploegentijdrit: wegen afgesloten

  Sport

Op vrijdagavond 23 september wordt  in Venray in het kader van de Noord-Limburgse Wielerweek een ploegentijdrit op touw gezet door Tour- en Wielerclub Oostrum (TWC Oostrum) in samenwerking met de Stichting Wielerpromotie Venray. 

De start is om 17.15 uur vanaf het Schouwburgplein en de finish rond 19.30 uur. Tijdens de wedstrijd is het Gouden Leeuwplein vanaf de Kempweg afgesloten, het plein is bereikbaar via de Gouden Leeuw. Ook de kruising Langeweg is afgesloten, verkeer wordt omgeleid via de Langstraat, Westsingel en Merseloseweg. Verder worden alle kruisingen of splitsingen langs de route met dranghekken dichtgezet, er zijn regelaars aanwezig. Op de twaalf belangrijkste punten staan verkeersregelaars.

De organisatie is nog op zoek naar een tiental vrijwilligers, vooral hekbewakers. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Sjaak Cuppen via e-mail s1cuppen@hetnet.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten