Logo peelenmaasvenray.nl

Ploegentijdrit voor wielerliefhebbers

  Sport

Venray krijgt een primeur op wielergebied: op vrijdag 23 september van 17.15 uur tot 20.00 uur wordt in de gemeente een ploegentijdrit, met als start- en finishpunt het Schouwburgplein in Venray, gereden.   Deelname is mogelijk voor iedereen die kan of wil wielrennen.

De organisatie van dit wielerfestijn is in handen van TWC Oostrum en de Stichting Wielerpromotie Venray. De ploegentijdrit is een van de onderdelen van de eerste Noord-Limburgse Wielerweek, waarin de regio gedurende negen dagen  in het teken staat van de wielersport. De wielerweek bestaat onder meer uit een dernyclinic, een wielercafé, een baanwedstrijd en een wielersymposium. De ploegentijdrit start en finisht op het Schouwburgplein in hartje Venray. De teams, die dienen te bestaan uit vier leden, koersen vanuit Venray via de Kempweg en de Hoopweg naar Merselo, om vervolgens via de Ossendijk, Weverslo en Janslust over een  afstand van 15,7 kilometer terug te keren naar het Schouwburgplein.  Deelname is mogelijk voor iedereen die kan of wil wielrennen: jong en oud, man en vrouw, prestatief en recreatief, ervaren en beginner. Het eerste vertrek is om 17.15 uur, het laatste team start om 19.15 uur. De organisatie is niet onder auspiciën van de NTFU en daardoor is deelname op eigen risico. Nadere informatie  na opgave van deelname.

Opgeven voor de ploegentijdrit kan bij Sjaak Cuppen via s1cuppen@hetnet.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten