Bekerzege voetbalsters Venray

De voetbalsters van Venray wonnen vrijdagavond hun eerste duel in de poulefase van het landelijke KNVB-bekertoernooi. Op sportpark De Wieën in Venray werd Fortuna'54 uit Geleen, dat net als Venray uitkomt in de hoofdklasse, met 2-0 (2-0) verslagen.

De doelpunten voor de Venrayse ploeg werden gescoord door Lindie van der Steen en Nadieh van den Einden, na een mooie assist van Ellis Michiels. Woensdag kruist de Venrayse hoofdklasser in eigen huis de degens met topklasser  Eldenia uit Arnhem. Eersteklasser Bekkerveld (Heerlen), dat ook in de poule van Venray zat, heeft zich teruggetrokken uit het bekertoernooi.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten