De maker van de 1-0 Pepijn van Geenen geeft een voorzet. Joris van de Hoven(5) van Venhorst deinst terug. Foto: Toon Gerrits.

Volharding verspeelt dure punten

Volharding verspeelde in de strijd om de titel in de tweede klasse H twee dure punten tegen hekkensluiter Venhorst.

Het duel op sportpark Soetendaal eindigde in een 1-1 gelijkspel. De matig spelende Vierlingsbeekse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Pepijn van Geenen. Na de rust maakte Venhorst in de 78ste minuut de verdiende gelijkmaker uit een penalty. Ondanks het puntenverlies blijft Volharding koploper met 34 punten, want ook de naaste concurrentie liet punten liggen. Vijf ploegen staan op de ranglijst twee punten achter Volharding.