Joep Beurskens (12) kopt de gelijkmaker binnen tegen Mierlo Hout.  Foto:  Toon Gerrits.
Joep Beurskens (12) kopt de gelijkmaker binnen tegen Mierlo Hout. Foto: Toon Gerrits.

Volharding verliest koppositie

Volharding is zijn koppositie in de tweede klasse H kwijt. Op sportpark Soetendaal verloor  de Vierlingsbeekse ploeg zondagmiddag van Mierlo Hout: 1-2.

Volharding speelde zeker in de eerste dertig minuten niet best. Mierlo Hout was de betere ploeg en nam een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwam Volharding door een doelpunt van Joep Beurskens terug tot 1-1, maar de gasten scoorden vervolgens de 1-2 en namen verdiend de drie punten mee naar huis. Volharding staat nu derde op de ranglijst, met 30 punten 17 duels. Helvoirt is koploper met 32 punten uit 18 duels, voor EVVC met 31 punten uit 18 duels.