Logo peelenmaasvenray.nl

Knappe thuiszege voetbalsters SSS'18

  Column

De voetbalsters van SSS'18 wonnen zondagmiddag op sportpark De Raay knap van het hoger op de ranglijst geklasseerde Trekvogels. Het duel in de eerste klasse D eindigde in een 4-2 zege voor de Overloonse ploeg, die goed voetbalde en de punten verdiend in eigen huis hield.

Marije Jager (foto) scoorde de openingstreffer voor SSS'18, waarna de gasten uit twee corners tegen de verhouding in de 1-1 en 1-2 maakten. Nog voor de rust maakte Michele Kanters de gelijkmaker: 2-2. In de tweede helft zette Marije Jager de thuisploeg opnieuw op voorsprong: 3-2. Els van Hal schoot SSS'18 vervolgens in veilige haven: 4-2.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten