Maximale zege volleybalsters | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Maximale zege volleybalsters

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy wonnen zaterdagavond in sporthal De Wetteling met maximale cijfers van middenmoter HLB Van Daal: 4-0.

In de eerste set had de thuisploeg nog moeite met de gasten. Tot 14-14 ging het duel gelijk op, waarna ActiveRooy steeds een voorsprong van twee tot drie punten bleef houden. HLB kwam in de slotfase nog terug tot 22-21, maar met enkele rake klappen pakte de thuisploeg toch de setwinst: 25-21. In de drie daaropvolgende sets namen de Venrayse volleybalsters meteen een voorsprong in de beginfase en wonnen uiteindelijk gemakkelijk: 25-16, 25-20 en 25-13. Door deze zege blijft ActiveRooy de trotse koploper in de derde divisie B. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten