Duur puntenverlies Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Duur puntenverlies Venray

  Sport

De voetbalsters van Venray leden donderdagavond in de eerste klasse duur puntenverlies in de inhaalwedstrijd tegen NooitGedacht: 1-1.

In Geffen kwam de thuisploeg in de eerste helft op voorsprong uit een dubieuze penalty. NooitGedacht greep dit buitenkansje met beide handen aan: 1-0. In de 94ste minuut kwam Venray pas op gelijke hoogte toen een inzet van Emelie Maas via een verdedigster in het doel belandde. Venray staat nu drie punten achter koploper Amstenrade.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten