Venray: beker- en inhaalduel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Venray: beker- en inhaalduel

  Sport

De voetbalsters van Venray spelen in de eerste klasse op donderdag 10 december het inhaalduel tegen NooitGedacht. De wedstrijd in Geffen begint om 19.30 uur.

Op zaterdag 19 december speelt Venray in de volgende bekerronde een uitwedstrijd tegen topklasser Ter Leede uit Sassenheim. Na deze ronde gaan de negen overgebleven clubs en de zeven eredivisionisten instromen, zodat het deelnemersveld voor de achtste finales compleet is.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten