Duel Ysselsteyn ligt drie kwartier stil

_DSC8299Het duel Ysselsteyn-Mifano (5-2) in de vierde klasse G lag na zestien minuten drie kwartier lang stil. Thuisclubdoelman Mark Swinkels kreeg een schoen vol in zijn gezicht. Na 38 minuten verscheen de ambulance. De ongelukkige keeper had een gebroken neus en scheurtjes in de oogkas. Hij werd vervangen door Jeroen Jacobs, de keeper van het derde elftal. Na de hervatting was Ysselsteyn sterker. Wout Gommers scoorde in de 39e minuut de openingstreffer: 1-0.

Mifano kwam snel langszij (1-1) maar Gijs Dinghs bracht de ruststand op 2-1. Om kwart over vier begon pas de tweede helft. De Mifano-keeper kreeg al snel rood toen hij Boy Geerets vloerde. Geerets schoot de strafschop op de paal. Wout Gommers scoorde de 3-1. In de 51e minuut kwam Mifano met negen man te staan, nadat een speler zijn tweede gele kaart kreeg. Gijs Dinghs scoorde binnen drie minuten tweemaal: 5-1. Uit een strafschop kwam Mifano in de 62e minuut op 5-2.

Foto's: Lotte Kamphuis.