Logo peelenmaasvenray.nl

Verscherpte controles op landbouwverkeer

  Politie

Het Team Verkeer van de politie in Limburg voert in de komende maanden gedurende het zaai- en het oogstseizoen verscherpte controles uit gericht op landbouwverkeer en motorvoertuigen met beperkte snelheid.

Dit gebeurt in verband met de aanhoudende geconstateerde overtredingen op het gebied van snelheid, scherpe en of uitstekende delen, slecht of niet afgedekte lading, verlichting en andere gevaarlijke zaken aangaande landbouwvoertuigen en of MMBS (bijvoorbeeld graafmachines, bulldozers etc).

In het najaar van 2015 zijn er door het Team Verkeer tientallen waarschuwingen uitgedeeld tijdens preventieve controles gericht op het landbouwverkeer. Het grootste knelpunt blijkt te zitten in de maximumsnelheid voor tractoren, 25 km/uur. 'Hierop zal dus extra scherp gecontroleerd gaan worden', laat de politie weten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten