Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Algemeen

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) worden gehouden van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 februari in Evenementenhal Venray.

Op RMV Venray presenteren zich fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de agrarische wereld. Op beursdag twee houdt NMV een lezing van 13.00 tot 16.00 uur. De lezing heeft als doel om melkveehouders een heldere blik op de toekomst te geven.  Wageningen Universiteit houdt op beursdag drie van 14.00 tot 15.00 uur een interactieve workshop. De melkveehouderij staat namelijk voor grote uitdagingen. Groeien kan nog wel, maar dan wel verantwoord.  Enkele innovaties in de melkveehouderij worden tijdens deze workshop gepresenteerd. Ook is er ruimte voor bezoekers om hun mening en inbreng te leveren.

RMV is met edities in Hardenberg, Gorinchem en Venray het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouders, akkerbouw en loonwerkers. Tijdens deze vakbeurs leggen exposanten en bezoekers nieuwe contacten en komen zij in de gelegenheid zaken te doen met branchegenoten uit Nederland, Duitsland en België. Aanmelden voor de lezing van NMV en/of interactieve workshop van Wageningen Universiteit kan via www.evenementenhal.nl/rmv-venray. De beurs is alle dagen geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.evenementenhal.nl/rmv-venray.

Uit de krant