Logo peelenmaasvenray.nl
Oirato brengt Zonde van de zusters op de planken.
Oirato brengt Zonde van de zusters op de planken.

Zonde van de zusters

  Oirlo

Toneelvereniging Oirato in Oirlo brengt op zondag 3 april om 19.00 uur, zaterdag 9 april om 20.00 uur en zondag 10 april om 19.00 uur het toneelstuk Zonde van de Zusters op de planken.

Kaarten voor de uitvoeringen zijn te bestellen via telefoon 06-54931666 of te koop bij café D'n Terp in Oirlo. Kaarten kosten in de voorverkoop 9 euro en aan de kassa 11 euro. De auteur van het stuk is Ton Davids, de regie is in handen van Eleonoor Clermonts.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten