De nieuwe dorpsraad van Oirlo.
De nieuwe dorpsraad van Oirlo.

Voorzittersduo voor nieuwe dorpsraad Oirlo

Algemeen


De open verkiezingen voor de dorpsraad in Oirlo waren een succes. Woensdagavond werd in gemeenschapshuis De Linde de vernieuwde dorpsraad van negen personen gepresenteerd. Nieuw is ook dat er een voorzittersduo komt. Jan Nelissen en Anita Emonts (foto onder) nemen samen de voorzittershamer over van de gestopte Erik Vullings.

Het was al bekend dat de vier dorpsraadleden die wilden aanblijven waren herkozen. Naast Jan Nelissen en Anita Emonts zijn dit Manon Jansen en Hans Loonen. De andere vijf leden kwamen naar voren tijdens de open verkiezingen die eind 2015 werden gehouden. De nieuwkomers zijn Hans Bosch, Jolanda van der Broeck, Mikey Ellery, Frank Steeghs en John Voermans. Het team wordt ondersteund door notuliste Albertine Steeghs.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. Vrijdag in het Peel en Maas Journaal een verslag. Aanvang: 19.00 uur. 

De nieuwe dorpsraad op de foto: achter van links naar rechts: Mikey Ellery, Jan Nelissen (voorzitter), John Voermans, Hans Bosch, Hans Loonen, Anita Emonts (vicevoorzitter), Albertine Steeghs (notuliste). Voor van links naar rechts: Helene Busser (gebiedsgerichtwerker gemeente Venray), Jolanda van der Broeck (secretariaat), Manon Jansen (penningmeester) en Frank Steeghs.


Afbeelding

Uit de krant