Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Een rondje rond de school

  Nieuws

Voor het tweede jaar op rij gaat Venray Beweegt op zoek naar de sportiefste klas met de fitste juf of meester van de gemeente Venray.

Maandagmorgen werd op basisschool De Peddepoel in Wanssum het startsein gegeven van de Daily Mile Challenge. Wethouder Martijn van der Putten (foto) liep mee met de kinderen van de groepen 7 en 8. Ook de kinderen van de overige groepen maakten een rondje rond de school. Van der Putten wees de jongeren op het belang van een goed en gezond lichaam. Venray Beweegt daagt alle basisschoolklassen uit de gemeente Venray uit om deze week iedere dag de Daily Mile te rennen. Met een fotowedstrijd kunnen de scholen ook nog leuke prijzen winnen. Donderdag in de (digitale) Peel en Maas veel meer foto's van de Daily Mile Challenge. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten