Keukentafelgesprek Venray het beste

  Nieuws

De gemeente Venray heeft een onderzoek uitgevoerd naar de tevredenheid van mensen die jeugdhulp of hulp in het kader van de Wmo (wet maatschappelijke ondersteuning) ontvangen. Venrayse inwoners geven een dikke 7 aan jeugdhulp en Wmo.

In vergelijking met 60 andere gemeenten met minder dan 50.000 inwoners, is gemeente Venray met het Wmo-keukentafelgesprek zelfs als beste uit de bus gekomen. "Ik ben trots op de resultaten van deze onderzoeken. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan de verbetering van onze dienstverlening, het is fijn om te zien dat dat resulteert in meer tevreden inwoners", aldus wethouder Lucien Peeters. "Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. We gaan dan ook aan de slag met de aandachtspunten uit de onderzoeken. Ook ga ik graag het gesprek aan met inwoners, om te kijken of we bepaalde zaken nog beter af kunnen stemmen op de wensen van onze inwoners."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten