Logo peelenmaasvenray.nl

Vrouw onwel door koolmonoxide

  Nieuws

De Venrayse brandweer is zaterdagavond rond half zeven uitgerukt omdat in een woning aan de Ouverturestraat de koolmonoxidemelder afging. Het gezin werd gealarmeerd door het alarm van de CO-melder in hun huis.

Een defecte verwarmingsketel bleek de oorzaak. De brandweer heeft metingen uitgevoerd en een te  hoge CO-waarde gemeten in de woning. De hoogste concentratie was op zolder waar de CV-ketel zich bevond. Bij aankomst van de brandweer waren de bewoners buiten. De moeder van het gezin voelde zich onwel en is door het personeel van de ambulance onderzocht. Zij hoefde niet te worden opgenomen in het ziekenhuis. De  brandweer heeft de woning geventileerd. De vier gezinsleden en een gast konden vervolgens terug in hun woning. De CV-ketel moet worden gerepareerd voordat hij weer wordt gebruikt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten