Kerstverhaal op de Grote Markt

  Nieuws


Leerlingen van groep 8 van basisschool De Hommel in Venray voerden vrijdag samen met enkele jeugdleden van schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan in Venray op de Grote Markt het kerstverhaal uit.

Met het uitbeelden van het kerstverhaal begint een nieuw evenement op de Grote Markt: Kerstboom in het licht. Hiervoor hebben de Stichting Kerststal Venray, Winterpret Venray, Venray Centraal, Venray Bloeit en Peel en Maas (TV) de handen ineengeslagen. Na het uitvoeren van het kerstverhaal zegende deken Smeets de kerststal in.

Donderdag een reportage over Kerstboom in het licht op Peel en Maas TV. Aanvang: 19.00 uur.

Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten