Logo peelenmaasvenray.nl
Toneelvereniging Comedia presenteert De Goot.
Toneelvereniging Comedia presenteert De Goot.

Comedia speelt De Goot

  Leunen

Toneelvereniging Comedia uit Leunen voert op de zaterdagen 12 en 19 maart vanaf 20.00 uur en de zondagen 13 en 20 maart vanaf 19.00 uur het toneelstuk De Goot op in De Baank in Leunen.

Het zal je maar gebeuren! Dat er in jouw nette straatje, waar de tuintjes er mooi bijliggen en op zaterdag keurig de auto's worden gewassen, een vervallen woning staat waar junks, gekken en vrouwen van de straat worden opgevangen. Een doorn in het oog en natuurlijk en het haalt het de waarde van de woningen er omheen behoorlijk naar beneden. Hier gaat mevrouw Meerman iets aan doen. Keer op keer vindt zij lege drankflessen in haar tuin, spuiten die gebruikt zijn en als klap op de vuurpijl wordt ook steeds haar tuinkabouter in de vijver gesmeten omdat een van de bewoners dat kleine mannetje niet vertrouwt. Op het moment dat Toos (uitbaatster van de opvang) een brief van de gemeente krijgt dat zij de tent moet sluiten, komen de bewoners met een idee dat de opvang misschien kan redden.

De regie is in handen van Louis Volleberg. Kaarten zijn te reserveren via e-mail comedia.leunen@gmail.com of te koop bij MFC De Baank.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten