Toneelvereniging Comedia presenteert De Goot.
Toneelvereniging Comedia presenteert De Goot.

Comedia speelt De Goot

Leunen

Toneelvereniging Comedia uit Leunen voert op de zaterdagen 12 en 19 maart vanaf 20.00 uur en de zondagen 13 en 20 maart vanaf 19.00 uur het toneelstuk De Goot op in De Baank in Leunen.

Het zal je maar gebeuren! Dat er in jouw nette straatje, waar de tuintjes er mooi bijliggen en op zaterdag keurig de auto's worden gewassen, een vervallen woning staat waar junks, gekken en vrouwen van de straat worden opgevangen. Een doorn in het oog en natuurlijk en het haalt het de waarde van de woningen er omheen behoorlijk naar beneden. Hier gaat mevrouw Meerman iets aan doen. Keer op keer vindt zij lege drankflessen in haar tuin, spuiten die gebruikt zijn en als klap op de vuurpijl wordt ook steeds haar tuinkabouter in de vijver gesmeten omdat een van de bewoners dat kleine mannetje niet vertrouwt. Op het moment dat Toos (uitbaatster van de opvang) een brief van de gemeente krijgt dat zij de tent moet sluiten, komen de bewoners met een idee dat de opvang misschien kan redden.

De regie is in handen van Louis Volleberg. Kaarten zijn te reserveren via e-mail comedia.leunen@gmail.com of te koop bij MFC De Baank.

Afbeelding
Kei d’r Nève viert jubileum Algemeen 24 minuten geleden
Afbeelding
‘Op eigen risico met bouw gestart’ Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
‘Veel verborgen leed is opvallend’ Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe bloembakken in kerkdorpen Video gisteren
Afbeelding
Positieve cijfers voor Pantein in 2021 Algemeen gisteren
Afbeelding
Concentratie bij eindexamenleerlingen Metameer Algemeen 20 mei, 11:52
Afbeelding
Venrays Museum zoekt verbinding met Hokjesgeest Algemeen 20 mei, 11:47
Afbeelding
Grote verbouwing voor De Linde Algemeen 20 mei, 08:59