Topgitarist Mart Hillen in Schouwburg Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Topgitarist Mart Hillen in Schouwburg Venray

  Kunst en Cultuur
Gitaarvirtuoos Mart Hillen speelt op vrijdag 13 december in Schouwburg Venray.
Gitaarvirtuoos Mart Hillen speelt op vrijdag 13 december in Schouwburg Venray. (Foto: Dutchfoto Lawrence Mooij)

Topgitarist Mart Hillen presenteert zijn muzikale voorstelling In Concert op vrijdag 13 december om 20.00 uur in Schouwburg Venray. 

Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: "Onvoorstelbaar dat dit op één en dezelfde gitaar gebeurt." Tommy Emmanuel, 's werelds beste gitarist, zei na het spelen met Mart: "Ik denk dat ik wel met pensioen kan!"

In zijn concert verbindt Hillen virtuoos gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen. De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

https://www.schouwburgvenray.nl/programma/in-concert-mart-hillen/13-12-2019-20-00/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten