Oetbloaze met SMT en Reinders | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: SMT

Oetbloaze met SMT en Reinders

  Kunst en Cultuur

Muziekvereniging SMT en zanger Gé Reinders gaan toeren langs diverse schouwburgen in samenwerking met plaatselijke muziekverenigingen.

Op zondag 12 mei komt Gé Reinders Oetblaoze in Schouwburg Venray. Muziekvereniging SMT, onder leiding van Henk Houben (foto), is gevraagd hierbij voor de muzikale ondersteuning te zorgen. Dit concert is tevens het afscheidsconcert van dirigent Henk Houben, die na ruim acht jaar het stokje gaat overdragen. Na afloop van het concert is in de foyer gelegenheid om samen met Houben het glas te heffen en herinneringen op te halen. Foto SMT.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten