De expositie Wollige Zaken opent in het Venrays Museum.
De expositie Wollige Zaken opent in het Venrays Museum.

Wollige zaken in Venrays Museum

  Kunst en Cultuur

Van zaterdag 3 tot en met zondag 25 september is in het Venrays Museum de minitentoonstelling Wollige zaken van Trudi Goossens te zien.

Wie zijn naam, geliefde, logo van zijn club, konijn of wat dan ook op zijn T-shirt afgebeeld wil hebben, kan op zondag 4, zaterdag 17 of zaterdag 24 van 14.30 tot 16.30 uur komen kijken hoe Goossens dat doet. Zelf proberen mag ook. De hele maand september zijn de gebreide, gehaakt, geweven producten in het Venrays Museum te zien.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie over de expositie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten