"Geloof in jezelf"

  Kunst en Cultuur

Musical4all hield dinsdagavond in samenwerking met Kunstencentrum Jerusalem een workshop/masterclass gegeven door musicalster Renée van Wegberg uit Horst.

Renée heeft in diverse musicalproducties gespeeld, waaronder Annie, We Will Rock You en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In 2010 speelde ze in Urinetown en in 2011 kreeg ze de felbegeerde rol van Elphaba, de groene heks in de hitmusical Wicked. Naast haar uitvoerende werk, is Van Wegberg sinds 2013 oook vocal coach. Tijdens de workshop ging ze met meer dan twintig kinderen aan de slag om zangtechniek en liedinterpretatie verder te verbeteren. Na afloop konden de deelnemers vragen stellen aan Van Wegberg die de jonge musicaltalenten een tip voor de toekomst meegaf: "Geloof in jezelf en blijf je altijd verder ontwikkelen." Uiteraard wilden de kinderen na afloop met de musicalster op de foto. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten