Vier seizoenen op Weverslo

  Kunst en Cultuur

Een jaar lang hebben een tiental natuurfotografen in beelden vastgelegd wat er in de natuur van Weverslo valt te beleven. Het resultaat is vanaf nu te zien op het plein voor het informatiecentrum van natuurbegraafplaats Weverslo.

De expositie die door de fotografen zelf is samengesteld, toont  fraaie landschapsbeelden, sfeerbeelden van markeringen in de natuur  en gedetailleerde beelden van ontluikende planten, bomen en struiken. Het geheel geeft een goed beeld van de variatie en diversiteit van de natuur en de natuurbeleving op Weverslo in alle seizoenen. Elke dag tussen zonsopgang en zonsondergang is de expositie vrij toegankelijk aan de Janslust 11 in Heide.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten