Het Alma Trio treedt op in de Mariakapel.
Het Alma Trio treedt op in de Mariakapel.

Natalie Merfort in Mariakapel

  Kunst en Cultuur

In De Mariakapel in Holthees kan op zondagmiddag 20 maart worden genoten van een optreden door de uit Luxemburg afkomstige sopraan Natalie Merfort, samen met haar Alma Trio. Het trio brengt deze middag het Stabat Mater van Pergolesi.

Haar laatste cd Passage is gepresenteerd in Rotterdam. Merfort weet vanaf het begin de luisteraar te boeien met haar klassiek geschoolde stem. Ze brengt samen met haar Alma Trio klassieke liederen die in de twintig jaar die zij nu optreedt het publiek het meest geraakt hebben.

Het concert begint om 15.30 uur. Kaarten zijn te reserveren bij de firma Wijenberg via telefoon (0478)636390, (0478)636948 of via www.mariakapel.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten