Logo peelenmaasvenray.nl
Genieten op de ijsbaan in Venray. Foto: Henk Lammen.
Genieten op de ijsbaan in Venray. Foto: Henk Lammen.

Rooyse Klunentocht

  Column

De Rooyse Klunentocht wordt gehouden op koopzondag 27 december.

De tocht is een samenwerking tussen diverse winkelondernemers en Winterpret Venray. Iedereen mag op koopzondag 27 december op zoek in het centrum naar de deelnemende winkeliers om daar een stempel te halen. Als alle ondernemers zijn bezocht, komen de deelnemers uit bij de ijsbaan in Venray.

Bij de ijsbaan mag de stempelkaart worden ingeleverd en wordt kans gemaakt op een iPad. Tussen 16.00 en 16.30 uur dienen de stempelkaarten ingeleverd te zijn, waarna om 17.00 uur de prijsuitreiking wordt gehouden. Niet alleen een volledige stempelkaart is een voorwaarde om de iPad te winnen, maar er wordt ook gekeken naar de meest originele outfit. De deelnemende ondernemingen zijn Wolff Jeans, Foto Dom Melskens, Embrace, reisbureau Vice Versa, Jamin, Berden Mode, Speed Telecom, Zij Fashion & Home, Van Essen Optiek & Optometrie, Wereldwinkel, Compuzone en Sugar Sweet Company. Deelname aan deze activiteit op koopzondag in Venray is gratis en inschrijven is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website www.winterpretvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten