Logo peelenmaasvenray.nl
Bram Zeegers neemt in februari deel aan de Jeugd Olympische Spelen. Foto: Henk Lammen.
Bram Zeegers neemt in februari deel aan de Jeugd Olympische Spelen. Foto: Henk Lammen.

Bram Zeegers naar Jeugd Olympische Spelen

  Column

Bram Zeegers (17) heeft een bijzonder succesvol weekje achter de rug. De talentvolle skeletonner uit Venray kwalificeerde zich voor de Youth Olympic Games (YOG) en werd daarnaast tweede tijdens het NK skeleton voor senioren in het Duitse Winterberg. "Mijn grote droom voor dit seizoen, meedoen aan de Jeugd Olympische Spelen, is daarmee uitgekomen. Daar doe je het voor!"

Hij is na ruim drie weken weer thuis in Venray. Even rust na een hectische tijd die geheel in het teken stond van slechts een doel: kwalificatie voor de Jeugd Olympische Spelen in februari 2016 in het Noorse Lillehammer. Een missie die hij met verve volbracht. Tijdens vier kwalificatiewedstrijden in Oostenrijk en Noorwegen moest hij beste Nederlander worden om deelname af te dwingen. Na een slechte start in de eerste race herstelde Zeegers zich en versloeg zijn naaste concurrent Jonas Petit.

Donderdag in Peel en Maas een interview. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten