Afbeelding

Venray in teken van Halloween

Venray

DSC00873Het winkelcentrum van Venray stond zaterdagavond in het teken van Halloween, een uit Venray niet meer weg te denken evenement, waar ook dit keer honderden kinderen op afkwamen. Vanaf 17.00 uur konden ze weer 'gezellig griezelen' in het winkelhart.

Enkele jaren geleden pakten enkele Venrayse ondernemers dit van origine Amerikaans feest op om iets voor de Venrayse jeugd te organiseren. Het feest werd door deze ondernemers op vrijwillige basis op touw gezet. Vanaf het eerste moment was Halloween in Venray een succes. Ook zaterdag konden de deelnemers een griezeltocht door het centrum lopen. Er liepen enge figuren rond en in Riddim was een spookhuis ingericht. De deelnemende winkels waren herkenbaar aan Halloween-versieringen in de etalage en soms ook buiten de winkel. Daar konden de kinderen een kleine traktatie krijgen en bij sommige winkels konden ze zich laten schminken.

De foto's van de tien best geschminkte kinderen komen op de Facebookpagina van Halloween Venray te staan, waarna het stemmen kan beginnen en het publiek de winnaar bepaalt. Alle foto's van Foto Hoedemaekers staan vanaf maandag op de Facebookpagina van Foto Hoedemaekers.

Foto's: Foto Hoedemaekers.

Uit de krant