Logo peelenmaasvenray.nl

Aanhouding Venrayse winkeldieven

  Column

De politie heeft dinsdagmiddag in Geldermalsen twee mannen van 48 en 57 en een vrouw van 38 jaar uit Venray aangehouden. Het drietal wordt verdacht van winkeldiefstal. Zij werden op heterdaad betrapt door een medewerker van een winkel aan de Geldersestraat die vervolgens achter de dieven aanging. De politie hield hen even later aan.

De medewerker was achter een tweetal dieven aangelopen die even daarvoor spullen uit de winkel hadden meegenomen zonder te betalen. Inmiddels was ook al de politie gewaarschuwd. De medewerker van de winkel zag dat de twee mannen bij iemand in de auto stapten en ervandoor gingen. De medewerker van de winkel gaf het kenteken, kleur en type van de auto aan de politie door. De mannen en de vrouw werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek in de auto leverde nog drie zakken met goederen op en een geprepareerde jas (geen tas). 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten