Logo peelenmaasvenray.nl
Gerrie en Dave. Foto: Henk Lammen
Gerrie en Dave. Foto: Henk Lammen

Drie Venrayse liedjes in halve finale LVK

  Column

Vastelaovesvereniging De Piëlhaas in Venray is met maar liefst drie nummers vertegenwoordigd in de halve finales van het LVK. Maandag werden de 60 halvefinalisten van het LVK bekendgemaakt op L1 radio.

Sommige Venrayse inschrijvingen moesten lang wachten, maar uiteindelijk bleken er in totaal drie 'Roojse' artiesten doorgedrongen te zijn tot de halve finales. De finale van het LVK vindt plaats in Evenementenhal Venray. De kans dat er tijdens de finale op 22 januari iemand een thuiswedstrijd speelt is dus ruimschoots aanwezig. De Venrayse halvefinalisten zijn Bjorn & Mieke met Hier, Nevvenén met Ik Geluuef en Gerrie en Dave (foto) met Ôs hart van vandaag. De halve finales worden op zaterdag 2, vrijdag 8 en 15 januari  tussen 18.00 en 20.00 uur live uitgezonden op L1-radio en L1-tv, rechtstreeks vanuit de L1-studio in Maastricht. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten