Logo peelenmaasvenray.nl
De presentatie van het nieuwe shirt. Foto: Rikus ten Brücke.
De presentatie van het nieuwe shirt. Foto: Rikus ten Brücke.

Zaal Zeven nieuwe hoofdsponsor SV Venray

  Column

Zaal Zeven prijkt met ingang van het nieuwe jaar prominent op de voorkant van de shirts van het vlaggenschip van SV Venray. Directeur-eigenaar Hans van der Sterren wil met zowel het shirt- als het hoofdsponsorschap van de voetbalclub de naamsbekendheid van zijn nieuwe feestzaal vergroten. "Zaal Zeven moet uitgroeien tot een begrip in de regio als dé feestlocatie, een eigen merk."

Het sponsornieuws werd maandagavond tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray in een bomvolle Zaal Zeven, dat is gelieerd aan Hotel Asteria, door Hans van der Sterren zelf wereldkundig gemaakt. Aan het begin van het jaarlijkse gala, dat voor het eerst in de spiksplinternieuwe zaal werd gehouden, overhandigde de Venrayse hotelondernemer symbolisch het rood-witte shirt met daarop de naam Zaal Zeven aan Peter Kerstjens en Ramon Goumans van SV Venray. Het contract is voor de duur van 2,5 jaar en gaat in januari 2016 in. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten