Logo peelenmaasvenray.nl

Merselo kansloos tegen Lottum

  Column

De korfbalsters van Lottum waren zondagmiddag in de eerste klasse A te sterk voor Merselo. De gasten uit Merselo gingen met 18-10 onderuit tegen de ploeg uit het rozendorp.

Merselo bood in de eerste helft goed tegenstand. In de tweede helft, na een 8-7 ruststand, liep Lottum echter snel uit naar een voorsprong van vijf doelpunten. Merselo was plotsklaps zoekende en zag de trefzekere thuisploeg de score steeds verder opvoeren. Doelpunten Merselo: Marieke van Rheden (4), Yvonne Koppes (2), Nikky Zegers (2), Femke Claessens en Aniek van den Heuvel.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten