Logo peelenmaasvenray.nl

Eerste zege korfbalsters Merselo

  Column

De korfbalsters van Merselo, uitkomend in de eerste klasse A, pakten zondag hun eerste zege in de zaalcompetitie. Fortuna '74 werd door de Merselose ploeg met 9-5 verslagen.

Na een 3-5 achterstand in de eerste helft en een 5-5 ruststand maakte de thuisploeg in de tweede helft het verschil. Zowel verdedigend als aanvallend kwam Merselo steeds beter in zijn spel, waarna de eerste overwinning met veel vreugde kon worden begroet. Doelpunten Merselo: Yvonne Koppes (2), Lisa Verhoeven (2), Nikky Zegers (2), Femke Claessens, Marieke van Rheden en Monique Janssen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten