Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Jos Pouwels van Hedsbuülen. Foto Hoedemaekers.
Prins Jos Pouwels van Hedsbuülen. Foto Hoedemaekers.

Jos Pouwels prins Hedsbuülen Heide

  Carnaval

In de Gelderkoel in Heide is Jos Pouwels zaterdagavond uitgeroepen tot prins Jos III van De Hedsbuülen.

Prins Jos III is getrouwd met Annemiek Pouwels-Weijs. Samen hebben ze twee kinderen, Gijs en Anouk. In het dagelijks leven is Jos Pouwels werkzaam als operator bij Nijsen Granico BV en in zijn vrije tijd gaat hij graag aan de slag met hout. Tevens beoefent de prins meerdere sporten, zoals wielrennen, cyclecross en fitness. Ook besteedt hij veel tijd aan zijn tweede liefde, tractor Snuk. Annemiek is directeur/eigenaar van Yogastudio Annemiek. In haar vrije tijd gaat ze graag sporten, wandelen en zingen met haar zanggroep.

Samen met de adjudanten Peter Smets en Gijs Gielens, nar Chris en vorst Maikel gaan prins Jos III en prinses Annemiek dit carnavalsseizoen voorop in Heide. Hun leus is: 'De boor- en zaagmesjien gaan twieë maand an de kant, loat dèn Pouwels mar los as Prins ien ut Hedsbuülenland'.  Iedereen is van harte welkom op hun prinsenreceptie in de Gelderkoel op zaterdag 16 februari om 19.49 uur. Aansluitend komt het boerenbruidspaar van 2019 uit. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten