Logo peelenmaasvenray.nl
Wethouder Anne Thielen en Rob Gielen, voorzitter van De Keieschieters, in Kessel-Eik.
Wethouder Anne Thielen en Rob Gielen, voorzitter van De Keieschieters, in Kessel-Eik.

Einzelgängeroptocht naar Geijsteren

  Carnaval

Tijdens de Einzelgangeroptocht 2018, afgelopen zondag in Kessel-Eik, gingen prins Ralf, zijn raad, joekskapel Kei d'r Neve, bestuur en vorst van carnavalsvereniging De Keieschieters uit Geijsteren op stage bij carnavalsvereniging De Eikkaters in Kessel-Eik. Op 31 maart 2019 wordt de Einzelgangeroptocht namelijk in Geijsteren gehouden.

CDA-wethouder Anne Thielen was de hele middag aanwezig op de speciale VIP-tribune langs het parcours vlak naast het podium, waar de winnaars van de optocht werden gehuldigd. In de optocht liep mystery guest Ger Elbers mee namens Geijsteren om alvast promotieflyers uit te delen voor de optocht van 2019. Aan het einde van de optocht werd de vlag symbolisch door de wethouder van Peel en Maas, Roland van Kessel, en de voorzitter van de Eikkaters, John Gubbels, overhandigd aan Anne Thielen en Rob Gielen, voorzitter van De Keieschieters. Samen liepen ze met de vlag vervolgens alvast richting de gemeente Venray.


Ger Elbers in de Einzelgangeroptocht 2018.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten