Koningsreceptie gilde Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Het koningspaar Lennart en Lizzy Gooren.
Het koningspaar Lennart en Lizzy Gooren.

Koningsreceptie gilde Blitterswijck

  Blitterswijck

Lennart Gooren is onlangs gekroond tot nieuwe koning van het St. Antonius Abt Gilde Blitterswijck.

Hij volgt Stef Katelaan als koning op. Lennart Gooren is zestien jaar lid van het gilde. Op zijn achtste werd hij  lid als jeugdtamboer. Hij hanteert momenteel de gildetrom, is schutter en bierkruier  en verleende de afgelopen maanden veel hand-en-spandiensten bij het herstellen van de schietinstallatie op het gildeterrein, die door de zware storm van 18 januari  2018 flinke schade opliep. Op zaterdag 23 juni vindt de koningsreceptie plaats op het gildeterrein aan de Kasteellaan 22 in Blitterswijck, van 20.00 tot 21.00 uur.

Tijdens deze receptie is er tevens gelegenheid om Carla Claessens, winnares bij de gildezuster, en jeugdkoning Rein Hofmans te feliciteren. Na afloop van de receptie start het koningsbal.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten