Politie pakt agressieve asielzoeker op | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Politie pakt agressieve asielzoeker op

  Blitterswijck

De politie heeft woensdagmorgen een asielzoeker aangehouden op het asielzoekerscentrum in Blitterswijck. "De man gedroeg zich agressief naar zijn omgeving toe waardoor het nodig was om hem op te pakken", bevestigt een woordvoerster van de politie.

Een paar uur eerder, dinsdagavond rond 22.00 uur, rukte de politie met vier auto's uit na een melding van een ruzie tussen twee, vermoedelijk dronken, bewoners van het azc. "Ze waren aan het vechten en daarbij is een ruit gesneuveld. Maar het is niet zo dat het vanwege het azc is dat er met vier auto's op zo'n melding wordt afgegaan. Ook bij een melding van een vechtpartij in, bijvoorbeeld, Venray kan het zijn dat er met meerdere voertuigen wordt uitgerukt." De politie wist de vechtersbazen uiteindelijk te kalmeren. "Ze zijn niet aangehouden en bij beide incidenten zijn geen gewonden gevallen", aldus de woordvoerster.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten