Logo peelenmaasvenray.nl

Bestuurder gestolen auto aangehouden na schieten op banden

De politie arresteerde woensdag in America een 39-jarige man uit Venray omdat hij in een gestolen auto reed. Daarbij is op de banden van de auto geschoten.

Kort na 19.30 uur zagen agenten de auto in Helenaveen rijden. De wagen is een week geleden in België weggehaald en stond daardoor als gestolen gesignaleerd. De politiemensen gingen in de achtervolging en probeerden de auto te laten stoppen. De bestuurder bleef echter doorrijden en ramde op de Zwarte Plakweg in America één van de politiewagens. Daarna is door de politie op de banden van de auto geschoten. De verdachte reed vervolgens met de gestolen auto tegen een lantaarnpaal en kon door de agenten worden aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek. De wagen is in beslag genomen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten