Afbeelding
Foto: Goesting

Start kaartverkoop bierfestijn Goesting

Algemeen Cultuur en Uitgaan

Afgelopen weekend is de online verkoop voor het Goesting Craft Beer Festival ‘23 gestart. Het festival, dat plaatsvindt op 9 en 10 september, is inmiddels een vaste waarde op de Venrayse evenementenkalender. Kaarten voor het tweedaags speciaalbierfestival zijn verkrijgbaar via www.ticketcrew.nl/tickets/gcbf23. De tickets voor het festival kosten 19,50 euro, daarvoor ontvangen de bezoekers een proefglas en vier consumptiemunten. 

Dit jaar is het de zevende keer dat Proeflokaal Goesting zijn speciaalbierfestival, dat wordt gehouden op het Henseniusplein in Venray, organiseert.

Net als voorgaande edities ontvangt Goesting ook dit jaar weer een twintigtal brouwerijen uit binnen- en buitenland. Iedere brouwer brengt tussen de vier en acht bieren mee naar het festival, waarmee de bezoekers een keus hebben uit ruim 120 verschillende bieren. Een aantal brouwerijen maakt van de gelegenheid gebruik om nieuwe bieren te introduceren.  

“We hebben in het eerste verkoopweekend 50 procent van de beschikbaare kaarten verkocht”, meldt Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting, die daarmee een uitverkochte editie verwacht. “We zijn weer apetrots op de brouwerijen uit het binnen- en buitenland die een mooie line-up voor het festival zullen verzorgen én wat leuk is om te vermelden, is dat we zeker vier lokale brouwers mogen ontvangen, de bierwereld leeft hier in de omgeving!”

Welke brouwerijen er dit jaar deelnemen, maakt Proeflokaal Goesting in de aankomende weken via zijn social-mediakanalen bekend.
Met Tommie Sjef, meermaals verkozen tot beste brouwer van Nederland, en Azvex Brewing Co uit Liverpool (UK) is de toon voor een mooi deelnemersveld in ieder geval gezet.

Uit de krant