Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Goesting Craft Beer Festival trok afgelopen weekend een kleine 3000 bezoekers.&nbsp;</p>

Goesting Craft Beer Festival trok afgelopen weekend een kleine 3000 bezoekers. 

(Foto: persfoto)

Goesting Craft Beer Festival groot succes

Met een kleine 3000 bezoekers, negentien meer dan tevreden brouwers uit zeven verschillende landen én een aanbod van 155 bieren vond afgelopen weekend de vijfde editie van het Goesting Craft Beer Festival plaats.


Het door Proeflokaal Goesting georganiseerde festival groeit nog ieder jaar en krijgt een steeds grotere uitstraling. De bezoekers komen inmiddels uit grote delen van Nederland en in de brouwerijwereld staat het festival bekend als een van de meest brouwersvriendelijke festivals. “Wij beschouwen de brouwerijen uit binnen- en buitenland als onze eerste gasten. Dat zorgt ervoor dat ze jaar op jaar terug willen komen en dat het festival een steeds grotere aantrekkingskracht krijgt voor Europa’s mooiste brouwerijen”, meldt Gijs Schapendonk van Proeflokaal Goesting.

Inmiddels staat de volgende editie op 10 en 11 september 2022 in de agenda. Maar voordat het zover is, gaat Proeflokaal Goesting de tweede editie van zijn winterfestival organiseren op 15 en 16 januari 2022. De kaarten voor dat festival komen donderdag 16 september om 16.00 uur in de verkoop via www.ticketcrew.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten