Afbeelding
Foto: Schouwburg Venray

OTTO Work Force zaalsponsor Schouwburg Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

OTTO Work Force en de Schouwburg Venray hebben een driejarige sponsorovereenkomst getekend. OTTO is de komende jaren sponsor van de grote zaal, die wordt omgedoopt tot de OTTOzaal. 

Het sponsorschap wordt ingezet om de belangrijke maatschappelijke rol van de schouwburg verder te versterken. Ook zal er aandacht komen voor programmering passend bij de internationale medewerkers, die van grote waarde zijn voor vele bedrijven in Venray en omgeving. 

OTTO-CEO Frank van Gool: “Ondanks dat we inmiddels de wereld overgaan met onze bedrijfsactiviteiten blijven we ons een Venrays bedrijf voelen. OTTO is van origine een familiebedrijf en maatschappelijke betrokkenheid is iets waar wij sterk in geloven. Eén van onze kernwaarden is immers ‘sociaal betrokken’. Daarom heb ik meteen ‘ja’ gezegd toen Paul Franssen me vroeg om als zaalsponsor bij te kunnen dragen aan de cultuursector in onze gemeente. Bovendien is “We take care of our people” ons bedrijfsmotto. Met sponsoring van de schouwburg gaan we dit gevoel nu ook verder uitdragen naar de inwoners van Venray.”

Paul Franssen, directeur Schouwburg Venray: “Toen ik op zoek moest naar een nieuwe sponsor voor onze prachtige grote zaal stond OTTO bovenaan mijn belronde. OTTO werkt met en voor een grote diversiteit aan mensen, en dat past bij ons als schouwburg. Ik ben blij dat Frank ook direct de samenwerking wilde aangaan. Hiermee kunnen we blijven investeren in een prachtig theaterprogramma in Venray.”

Uit de krant