Judith Doppelbauer, Chris Doppelbauer en Marie-Louise Cornelissen (v.l.n.r.) zijn apetrots op het resultaat van de actie voor Voedselbank Limburg-Noord.
Judith Doppelbauer, Chris Doppelbauer en Marie-Louise Cornelissen (v.l.n.r.) zijn apetrots op het resultaat van de actie voor Voedselbank Limburg-Noord. Foto: eigen foto

In actie voor de voedselbank

Algemeen Venray

Bij Forza Personal Lifestyle in Venray stond de maand november in het teken van de actie More Food November. De actie werd opgezet voor Voedselbank Limburg-Noord. De voedselbank in Limburg-Noord ondersteunt net als andere voedselbanken in Nederland mensen die het tijdelijk zelf niet redden en geven hen iedere week een voedselpakket.

Bij Forza Personal Lifestyle werden in de maand november lang houdbare etenswaren en overige producten ingezameld door de leden van de trainingen en groepslessen. Zo werd er op zaterdag 19 november onder leiding van Marie-Louise Cornelissen en Chris Doppelbauer een spinningmarathon van drie uur georganiseerd onder de noemer zweten voor eten. Het werd uiteindelijk een sportief, gezellig, maar vooral succesvol evenement voor de voedselbank. 

Opbrengst
Na een maand inzamelen door de leden van Forza is de uiteindelijke opbrengst boven verwachting. Van wasmiddel tot broodbeleg, van soepen tot persoonlijke verzorgingsproducten, van pasta’s tot groenten en van pepernoten tot chocoladeletters. Ruim 25 kratten met lang houdbare producten is er ingezameld en eind november overhandigd aan dit goede doel.  Judith en Chris Doppelbauer en de rest van team Forza willen alle leden hartelijk danken voor de geweldig opbrengt.

Informatie
Meer info over Voedselbank Limburg-Noord is te vinden op de website ww.voedselbanklimburg-noord.nl. Tevens is meer informatie over Forza Personal Lifestyle te vinden op de website www.forza-lifestyle.nl. Forza is gevestigd aan de Hoenderstraat 83 in Venray.

Uit de krant