Guus Meeuwis treedt op zaterdagavond op tijdens het LVK-weekend.
Guus Meeuwis treedt op zaterdagavond op tijdens het LVK-weekend. Foto: persfoto

Feestweekend LVK op 3 en 4 februari

Algemeen Carnaval

Björn en Mieke wonnen vorig jaar in de Venrayse schouwburg de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) met het nummer Âltied ope. Ook in 2023 wordt de finale van het LVK in Venray gehouden.

De gezamenlijke Venrayse vastelaovesverenigingen, vertegenwoordigd in de Vorstenraod Rooy, zijn inmiddels alweer volop bezig met de voorbereidingen. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2023 wordt een programma neergezet. Dit feestweekend vindt plaats in het feestpaviljoen, beschikbaar gesteld door HoexBouw in Oostrum-Venray.

Op vrijdagavond wordt de LVK-finale gehouden. Op zaterdagmiddag wordt het LVK Femilie Fieëst georganiseerd met optredens van Pruuf Mar, Björn en Mieke, Goed Zat, Sjpringlaevend en Fiorenza. Op zaterdagavond is The Big Party met optredens van de volgende bands: Lex Uiting, Guus Meeuwis en TräckSäck. Dit alles muzikaal ondersteund door de DJ’s van Qmusic. De organisatie bestaat uit meer dan 600 vrijwilligers, die worden ondersteund door de sponsoren OTTO Work Force, DHL, Inther, Rabobank en HoexBouw.

Voor het LVK Femilie Fieëst en het zaterdagavondprogramma (The Big Party) start de kaartverkoop op dinsdag 29 november om 20.00 uur. Kaartverkoop via ticketcrew.nl/tickets/lvk-2023. De kaarten die vorig jaar al zijn gekocht, blijven geldig voor de editie van dit jaar. De tickethouders ontvangen de komende weken hierover automatisch een bericht. De kaartverkoop voor de LVK-finale start op 7 januari 2023.

Uit de krant