Prins Tom II, prinses Amber en de adjudanten Jur en Danny.
Prins Tom II, prinses Amber en de adjudanten Jur en Danny. Foto: Marieta Fotografie

Tom Jacobs nieuwe prins D’n Bok Swolgen

Algemeen Cultuur en Uitgaan Regio Carnaval

Tom Jacobs is zaterdagavond uitgeroepen tot nieuwe prins Tom II van carnavalsvereniging D’n Bok in Swolgen. 

Prins Tom II wordt tijdens zijn regeerperiode bijgestaan door zijn prinses Amber Peters en zijn adjudanten Jur Janssen en Danny Jacobs.

Tom (24) en Amber (25) leerden elkaar kennen tijdens het uitgaan en zijn allebei enorme carnavalsvierders. Van thuis uit hebben ze allebei het vieren van carnaval met de paplepel ingegoten gekregen. Zo waren de ouders van Tom in 2004 prins en prinses van D’n Bok en in 2010 waren de ouders van Amber dat bij De Vöskes in Meerlo. Tom Jacobs is al een poosje lid van de carnavalsvereniging en was in 2010 jeugdnar. 

Hij is chauffeur bij Guido Jansen Transport, een liefhebber van de Formule 1 en gaat er in het weekend graag op uit met zijn vrienden. De adjudanten Jur en Danny zitten ook bij Tom in de vriendengroep. Danny is een collega van prins Tom bij Guido Jansen en Jur is metaalbewerker bij Mulders Metaal op maat in Grubbenvorst.

Amber is werkzaam als diëtist bij  VieCuri Venlo en houdt erg van stappen en leuke dingen ondernemen met vrienden en vriendinnen. Ook gaat ze graag volleyballen en houdt ze van koken. De spreuk van prins Tom II en prinses Amber luidt: ‘D’n Bokkenstal lupt wer vol, Zwollige gut wer leave, mit dit stel goan we ’n geweldige carnaval beleave!’

Uit de krant