Afbeelding
Foto: Yvonne Jacobs

Van Asten stopt bij Merselo

Algemeen Merselo Sport Voetbal

Stef van Asten is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Merselo. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de vierdeklasser. 

Daarmee komt er na het huidige seizoen een einde van het succesvolle avontuur van Van Asten in Merselo. Van Asten promoveerde met Merselo naar de vierde klasse en inmiddels is Merselo in die klasse uitgegroeid tot stabiele factor. Dit seizoen draait Merselo bovenin mee in de vierde klasse en Merselo liep afgelopen weekend de periodetitel mis. Niettemin kijken Merselo en Van Asten terug op een zeer succesvolle samenwerking.

“Het is een moeilijke beslissing omdat ik hier zo veel mooie momenten heb meegemaakt”, zegt Van Asten. “Dat doet me veel, maar toch voelt het nu als het goede moment om afscheid te nemen van Merselo. De ploeg staat, en zal de komende jaren nog mee kunnen draaien in de (sub)top van de vierde klasse. Het was en is nog steeds een mooie reis met veel bijzondere momenten die we als groep samen hebben meegemaakt. Hopelijk gaat we dit seizoen nog meer mooie momenten aan toevoegen en ik zou het fantastisch vinden om minimaal met een periodetitel af te sluiten.”

Naast Van Asten is ook Merselo dankbaar voor de samenwerking, zo vertelt voorzitter Jack Claessens. ‘’We zijn Stef van Asten dankbaar voor de bijdrage die hij de afgelopen jaar heeft geleverd aan de prestaties en ontwikkeling van de selectie. Wij kijken dan ook terug op een succesvolle samenwerking en wensen Stef het beste toe in de toekomst.’’

Merselo zal de komende periode op zoek gaan naar een opvolger. Geïnteresseerde trainers kunnen contact opnemen met Ahmad Qurishi: ahmadqurishi10@hotmail.com / 0642133681 

Uit de krant